"Nyt pamahti sulle maailmanlaajuista mainetta, sun Juuan kuva pääsi AFP:n päivän näyttävimpien kuvien kavalkaadiin eli TOPSHOT kuviin, vaikka ko. kuva oli vasta viimeistelystä. Kts alla originaalitekstein, harvemmin tonne pääsee edes meidän omat stafferit"/ STT-Lehtikuva

Hei Timo,

olin vapailla ja näin kuvat vasta tänään – minusta ne näyttävät loistavilta! Mahtavaa, että sait vangittua hienoa tunnelmaa ja otettua kuvia eri paikoissa, niin saadaan kuvitukseen monipuolisuutta. Ja peili rannalla oli ilahduttava bonus!/ Sana-lehti

"Voitteko välittää Kuopioon kuvaajalle kiitokset erinomaisen laadukkaasta työstä: Hartikaisen puhelinkonsultaation pohjilta liigaliitteeseen ottamat kuvat ovat ehdottomasti parasta siinä kategoriassa, johon kuvia otettiin.

 

Kun yleensä saat kuvaajalta 5 vaihtoehtoa, joista yhden voi pitkin hampain laittaa lehteen, Hartikaiselta tuli nippu laadukkaita ja oivaltavia kuvia joista parhaan valinta on suorastaan vaikeaa.

 

Välittäkää vilpitön kehu ja kiitos, kiitos." Vesa Rantanen/IS

Moi

Kiitos noista heinäkuussa kuvaamistasi Viljakaisen kuvista. Ne olivat hienoja! Olit hienosti päässyt kuvaamaan sisällekin ja saanut otettua kaikki toivotut kuvat.

yst.rii/IL